Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Dark Knight

dk.jpg

Dark Knight / Blade Knight / Blade Master

Ők Mu földjének harcosai. Erejük (strength) fejlesztésével és új készségek (skills) tanulásával Ők védelmezik Mu polgárait.

A Dark Knight (DK) / Blade Knight (BK) alap szintű harcos, melyet már a játék kezdetekor alapból választhatunk. Természetesen a DK választható alapból, BKvá csak később tud átalakulni. A DK a többi alap karakterhez hasonlóan 5 pontot kap szintenként. Legnagyobb előnye a setjében rejlik, mely a többi karakterhez képest a legerősebb, mely védelemre szükség is van, hiszen a DK alapvetően közelharcos, nincs távoli támadása. Viszont közelharcban a legjobb, hiszen mind védelemben, mind támadásban kimagasló. A DK/BKnak nincs igazán ellenfele, csak a DL és az strMG tudja felvenni vele a harcot, az SM-nek pedig csak MS és teleport segítségével van lehetősége nyerni ellene. Mivel az egyik skillje a greater fortitude (life swelling avagy inner str) élet és stamina növelésére alkalmas, ezért jobban és tovább bírja a csatát, mint a többi karakter.
A DK 150-es szinttől továbbfejleszthető BK-vá, mely újabb seteket, fegyvereket, szárnyat és skilleket tesz elérhetővé számára, melyek amúgy is a DK/BK számára állnak legnagyobb számban elérhetővé.

Pont szintenként: 5


Fejlesztése:

Fejlesztése lassú, de mivel szinte csak str-re és agilityre van szüksége, ezért bizonyos számú reset után rendkívűl gyors. Alapvetően str-re szokták fejleszteni elsősorban, de természetesen agility is nagyon fontos. Fő előnye, hogy a szintjének növekedésével az élete is nő, ezért már alacsony szinten magas az élete.

A Combo skill az alábbiak szerint működik:

Követelmény:

- A Dark Knight-nak Blade Knight-á kell válnia azzal, hogy megcsinálja az első Sebina által adott questet (Scroll of Emperor + Broken Sword)
- A már kész Blade Knight meg kell hogy csinálja a második questet, amit Marlon ad (Rind of Honor + Dark Stone)
- A Blade Knight-nak tudnia kell a twisting slash-t a ragefull blow-ot és a death stab-ot
- A Blade Knight rendelkezzen egy skilles fegyverrel

A combo-t a következő 3 lépés kombinációval lehet előcsalogatni:

1. használd a fegyvered skilljét
2. használd a twisting slasht vagy a ragefull blow-ot
3. használd a death stab-ot

A skillek gyors egymás utáni változtatásával (érdemes őket 1-2-3-ra tenni) előhozható a combo!

Nézzük a seteket:

A következő seteket tudja használni: Leather Set, Bronze Set, Scale Set, Brass Set, Plate Set, Dragon Set, Black Dragon Set, Phoenix Set, Great Dragon Set, Dragon Knight Set és Ashcrow Set. A setek nagyon erősek, és ahogy láthatjuk, nagyon sok van belőle, így a DK/BK bőségesen válogathat közöttük.


A következő pajzsokat tudja használni: Round Shield, Buckler, Horn Shield, Kite Shield, Bone Shield, Big Round Shield, Plate Shield, Spiked Shield, Dragon Slayer Shield, Tower Shield, Serpent Shield, Bronze Shield, Dragon Shield.

Fegyverek:

Minden Axe, minden Sword, minden mace (kivétel az elemental mace, ez elf mace), minden Spear.