Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Magic Gladiator

mg.jpg

Magic Gladiator / Duel Master

Némelyikük a kardjukban rejlő erőt, mások a mágiákban való jártasságukat használják. A Gladiatornak elég ereje és tudása lehet, hogy ezeket egyszerre használva győzedelmeskedjen a küzdelmek során.

A Magic Gladiator / Duel Master:

A Magic Gladiator 220-as szinttől érhető el. 7 pontot kap szintenként és set nélkül is tud futni! A legnagyobb különbség a többi karaktertől, hogy a setjében nem található helm, így a defense alapvetően alacsonyabb, mint a többi karakteré. Bár ezt valamilyen szinten ellentételezi, hogy a setjének egyes darabjainak nagyobb a defense, de a helmet ez nem tudja kárpótolni. További előnye, hogy a max élete 64k lehet ellenben a DW 32k életével szemben.

Pont szintenként: 7

Az MG kétféle stílusban fejleszthető: harcos és varázsló! Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya is.

Harcos:

Fejlesztése lassú, de mivel szinte csak str-re van szüksége, ezért bizonyos számú reset után rendkívűl gyors. A harcos jóval erősebb, mint a varázsló stílusú, mivel a puszta fizikai erő jóval nagyobb, mint a varázserő!

Varázsló:

Előnye, hogy gyors, viszont a varázslás miatt közel nincs olyan erős, mint a harcos. A fejlesztése sokkal gyorsabb, mint a harcosé, mivel használhatja a DW összes varázslatát, közötte a legkedveltebb Evil Spiritet!

Nézzük a seteket:

A következő seteket tudja használni: Storm Crow Set, Thunder Set, Hurricane Set, Volcano Set, Valiant Set valamint majdnem minden DK és DW set, de mivel nem tudja viselni a helmet, ezért nem lehet teljes a setje.
Az MG setek legnagyobb hátránya a helm hiánya, valamint az a tény, hogy rendkívűl magas az str és agi, ami szükséges a használatukhoz. Emiatt aztán az MG az elején nagyon lassan fejleszthető, de később már szinte megállíthatatlan.

Fegyverek:

Rune Blade, Dark Reign Blade, Explosion Blade, Sword Dancer.
Ezek a fegyverek akkor a legjobbak, ha skillesek, mert akkor elérhető az MG legjobb skillje a PowerSlash! Csak ezek a fegyverek adják ezt a skillt.